Kapcsolat

Mecsek Klíma
Rácvárosi út 68.
Pécs, 7634
72/ 534-761
Fax: 72/ 336-797
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.mecsekklima.hu

Klíma irodákba

Az üzleti életében nagyon fontos az első benyomás. Talán még nagyobb jelentőséggel bír, mint a mindennapokban. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ügyfeleinknél pozitív véleményt alakítsunk ki magunkról, még akár a személyes találkozás előtt!

Hogyan valósíthatja ezt meg?

 

Képzeljen el egy forró nyári délelőttöt. Újdonsült ügyfele leül az Ön irodájában, elfogad egy pohár ásványvizet, és…levegő után kapkod a hőségtől! Önnel is előfordult már, hogy egy fontos üzleti megbeszélésen nem tudott a témára figyelni, mert a hőség elleni küzdelem lekötötte minden energiáját? 

sikertelen tárgyalás, klíma, forróság, légkondícionáló, technológiai hűtésAz ideális hőmérséklet nagy mértékben befolyásolja az emberek közérzetét. Higgye el, nincs ez máshogy az Ön ügyfelei esetében sem! És ugye azt nem szeretné, hogy amiatt csússzon le egy üzletről, mert nem volt az irodában légkondícionáló berendezés, és partnere kényelmetlenül érezte magát emiatt a tárgyalás alatt? 

Ne feledkezzen meg munkatársairól sem! Az őmunkavégzésüket is hatékonyabbá teheti a klíma, hiszen a hőguta elkerülésére fordított energiájukat így valóban a feladataik elvégzésére tudják fordítani.

Egy jól megválasztott légkondicionáló emellett más rengeteg előnnyel is büszkélkedhet:

  • A klíma irodája design elemét képezheti, hiszen már rengeteg színben, formában elérhető.
  • Egy légkondícionáló berendezés kültéri egységével akár több emeletnyi irodát is lehet hűteni, ezzel is csökkentve a zajt, növelve az sztétikumot.
  • Energiafelhasználás tekintetében is rendkívül széles a légkondícionáló termékek skálája, hiszen manapság már alapkövetelmény az alacsony fogyasztás.
  • A klíma egyik jellemzője, hogy a  beépített légszűrő rendszernek köszönhetően szűri a levegőt, illetve speciális beltéri egységek esetén véd a baktériumoktól és vírusoktól is. Ezzel is csökkentve a lehetséges munkahelyi megbetegedések számát.
 

 

irodai klíma, klíma pécs, klíma baranya