Kapcsolat

Mecsek Klíma
Rácvárosi út 68.
Pécs, 7634
72/ 534-761
Fax: 72/ 336-797
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.mecsekklima.hu

Klíma lakásokba, családi házakba

Javában tombol a nyár, de Ön még mindig az idő lehűlésében reménykedik? Szereti a napsütést, de a kánikula miatt nem tudja élvezni az otthonlétet?
Szeretné végre élvezni a nyári délutánokat, akár a lakásában is, még akkor is, ha kint csúcsokat döntöget a hőmérséklet? Szeretne önfeledten játszani gyermekével, úgyhogy ne kelljen félóránként inget cserélnie, vagy a zuhany alá állnia?
A megoldás Önnek is adott. Egy jól megválasztott klíma segítségével valóban 180 fokos fordulatot vehet az élete.
  • klíma választás, lakossági klíma, klíma, pécs, légkondícionálóNem kell többé sötétbe burkolóznia, hogy kiszűrje a forró napsütést lakásából! Néhány gombnyomás a klíma távirányítóján, és már élvezheti is a kellemes hőmérsékletet!
  • Végre megszűnik az állandó bravúr az ablakok nyitogatásával. Ha becsukja, meg lehet fulladni, ha pedig kinyitja a legyekkel és szúnyogokkal kell vérre menő csatát vívnia.
  • Ön csak beállítja a kívánt hőmérsékletet a légkondícionáló segítségével, és egész nap élvezheti az ideális klímát.
  • A klíma egyik rendkívüli tulajdonsága, hogy a beépített szűrőrendszernekköszönhetően érezhetően javulni fognak esetleges légúti panaszai, és a  baktériumok, vírusok okozta fertőzések megelőzésére is kiváló. Kisgyermekes családoknak különösen ajánljuk!
  • A gondosan kiválasztott klíma lakásának designos darabja is lehet. Képzeljen csak el egy elegáns fekete készüléket a nappalijában! Vagy mit szólna egy bohém, vidám színes darabhoz? Akár a család fényképeivel? Ugye Önnek is felkeltettük az érdeklődését?
  • A design elemek mellett természetesen a klíma fogyasztásának is nagy szerepe van. Ma már rengeteg készülék közül választhat, az energia fogyasztás figyelembe vételével. Mi ebben is az Ön segítségére leszünk!
  • Klíma vásárlásakor ügyeljünk a méretére is. Lehet, hogy első látásra ideálisnak tűnik, mert alacsony a fogyasztása, viszont a kis mérete miatt ez jelentősen megemelkedhet, ha egy nagyobb teret szeretne hűteni vele.

 

Kattintson Samsung klímákért!

lakás klíma, klíma pécs, klíma baranya,