Kapcsolat

Mecsek Klíma
Rácvárosi út 68.
Pécs, 7634
72/ 534-761
Fax: 72/ 336-797
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.mecsekklima.hu

Szolgáltatásaink

klíma, szervíz, karbantartás, javítás, pécs,klímaberendezésA Mecsek-Klíma Kft. szolgáltatási tevékenysége az általa forgalmazott világszínvonalú termékek (klíma,  légtechnika) mellett magas színvonalú kivitelezői munkával és rendszeres klíma karbantartás szerződésekkel egészül ki.

Miben vagyunk mások?

  • Összeállított referencia listánkból kitűnik, hogy az évek során önállóan, illetve alvállalkozásban végzett kivitelezéseknek és karbantartásoknak köszönhetően gépismeretünk széles körűen egyedülálló.
  • Épületgépész mérnök munkatársaink szakértő tevékenysége nagymértékben segíti mind a saját, mind a megrendelőink munkáját. A kivitelezői tevékenységet minden esetben műszaki tervek alapján végezzük, ezeket a munkákat tervező irodák segítik.
  • A megrendelők által elvárt magas szakmai színvonal folyamatos tartását a beszállítóinkkal, partnereinkkel (külföldi, belföldi) kialakult jó kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jövőben is biztosítottnak látjuk.
  • A Mecsek-Klíma Kft rendelkezik egy olyan felelősségbiztosítással, amelynek tartalma biztosítja a megrendelőt arról, hogy munkavégzés, illetve karbantartás során az általa okozott károkat megtéríti.
  • Szakembereink rendelkeznek a Magyarországon kötelezővé tett arcképes zöldkártya igazolvánnyal.

  • A környezetbarát hűtőközegek (R134a, R410a, R407c, R404a) kezelésére, felhasználására az ehhez kapcsolódó modern technológia gyakorlati alkalmazására több HKVSZ, ÁNTSZ által kiképzett szakemberrel rendelkezünk. A világméretű környezetvédelmi programhoz csatlakozva a freon R-22 hűtőközeg felhasználását korlátozottan alkalmazzuk, illetve az R-12 hűtőközeg lefejtését és forgalomból való kivonását szervezett keretek között végezzük.
 

Klíma karbantartás

klíma szervíz, javítás, karbantartás, légkondícionálóA Mecsek-Klíma Kft szakemberei által végzett rendszeres klíma és légtechnika karbantartás több éves tapasztalat alapján30-40 %-kal megnöveli a berendezések élettartamát és 60-70 %-kal csökkenti a javítás díjköltségeit.
 
Nagymértékben nő az üzembiztonság és legtöbb esetben megelőzhető a váratlan hibák kialakulása. A karbantartás tevékenységét végző szakembereink a beszabályozási és beállítási értékek rögzítésével optimalizálják a klíma készülék üzemét, kiértékelik az üzemelési tapasztalatokat. Minden esetben felhívják az üzemeltető figyelmét a berendezések rendellenességeire, a várható meghibásodásokra, a szükséges átalakításokra és ezt írásban, munkalapon regisztrálják.
 
 
Ha szeretne többet tudnia  szolgáltatásainkról, vegye fel velünk a kapcsolatot!