Védje meg otthonát a koronavírustól a Panasonic technológiájának segítségével!

Ha szeretné megérteni, hogy képes a naone™ technológia meggátolni a vírusok terjedését olvassa el a témáról írt blogcikkünket!

Egy új alternatíva a COVID-19 elleni személyes védekezésben

Hiába kezdődött meg világszerte a vakcináció a különböző koronavírus elleni oltóanyagokkal, hogy ha egyrészt a vírus mutálódik – ez már hazánkban is megjelent – így újabb és újabb kutatások szükségesek azt illetően, hogy vajon a kifejlesztett oltóanyagok védenek-e a koronavírus mutáns variánsa ellen. Másrészt a magyar társadalom oltási halandósága az eddig regisztráltak alapján – erről a számról Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára január 20-án azt mondta, hogy 1 millió 755 ezer fő – igen alacsony, hiszen a nyájimmunitáshoz szakértők szerint is a lakosság legalább 60%-nak be kéne oltania magát. Mindezen tényt latba vetve az ember elgondolkodik, hogy ha még minden tőle telhetőt is megtesz akkor is ott lapul annak az esélye, hogy valamelyik családtag haza viszi a koronavírust. Erre kínál biztonságos és megnyugtató megoldást a Panasonic új technológiája, amely gátat szab a COVID-19 vírusnak és mind emellett olyan levegőt varázsol otthonába, mintha csak kint szippantaná be a frissességet. Bár hihetetlennek hangzik, de az élet minden területén alkalmazkodtunk a globális pandémia kihívásaihoz, így a légtisztítás volt az egyik legrohamosabban alkalmazkodó terült, amely révén megszülethetett a Panasonic koronavírus gátló technológiája is!

De hogyan nyújthat védelmet a Panasonic technológiája?

Ön még nem lett beoltva mert az oltási terv alapján se nem veszélyeztetett korosztály, se nem egészségügyi dolgozó? Szeretné megvédeni családját és magát a koronavírussal szemben, de tart tőle, hogy a maszk, a kézfertőtlenítés és a távolságtartás sem biztosít 100%-os védettséget? Az amúgyis egyre légszennyezettebb világban szívesen gondoskodna a tiszta levegőről? A Panasonic naone™ X technológiát alkalmazó légkondicionálóknak bizonyítottan koronavírus (SARS-CoV-2) gátló hatása van. Ezt a kutatási szolgáltatásokat nyújtó, független globális szervezet, a Texcell tanusította. A szervezet által végzett kutatások alapján kijelenthető, hogy a Panasonic nanoe™ X technológiája 91,4%-os gátló hatással bír a koronavírussal szemben egy 6,7 mlégterű térben 8 óra leforgása alatt. Légtisztító hatás révén pedig behozhatja a természetet a nappaliba, a konyhába, az egész házba vagy lakásba.

A naone™ X technológia mechanizmusának lényege, hogy mint egy szűrő összegyűjti a levegőből a szabad szemmel nem látható nedvességet, amelyet arra használ fel, hogy úgynevezett vízburokba csomagolt hidroxilgyököket hozzon létre magas feszültségű elektromos áram segítségével. Ezek a hidroxilgyökök olyanok, mint egy szórakozóhely kidobói: nem engednek be semmilyen szennyező anyagot, például bizonyos baktériumokat és vírusokat, valamint gátolják azok növekedését. Továbbá olyan levegőegyensúlyt teremtenek otthonában, mintha csak az erdőben lenne és a fák által előállított tiszta oxigént szívná be a tüdejébe.A pécsi székhelyű Mecsek Klíma Kft. hivatalos Panasonic disztribútorként, azaz értékesítőként már jó ideje dolgozik együtt az elektromos termékeket gyártó japán céggel. Több éves tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy a Panasonic mindig megújulni képes technológiája folyamatosan tartja a lépést a piacon zajló versenyben. A pandémiára reagálva az elsők között fejlesztette ki modern naone™ X technológiáját, felismerve a biztonság igényét. Ha szeretné, hogy eltűnjön a bizonytalanság az életéből, vagy csak szeretné elejét venni a vírus megjelenésének otthonában keressen fel bennünket és kérjen konzultációt!