VÁLASSZON PANASONIC HŐSZIVATTYÚT VAGY KLÍMÁT ÉS NYERJEN AKÁR 1 MILLIÓ FORINTOT!

Most akár az otthonfelújítási állami támogatás keretein belül! Újítson fel okosan és spóroljon.

Válassza a minőséget és nyerjen!

Itt a tökéletes alkalom, hogy belevágjon a tervezett átalakításokba. Korszerűsítse a meglévő fűtési és hűtési rendszerét vagy alakítson ki új megoldásokat, és legyen Ön a szerencsés nyertes, akinek a Panasonic visszatéríti a berendezése árát, klíma vásárlás esetén 200.000 Ft-ig, levegő-víz hőszivattyú vásárlás esetén pedig 1.000.000 Ft-ig.

Akár az otthonfelújítási állami támogatással!

Mit kell tennie, hogy részese legyen a promóciónknak?

  • Vásároljon nálunk egy Panasonic hőszivattyút vagy klímát, és vásárlás után regisztrálja a készülék számláját a promóciós időszak végéig a Panasonic hivatalos weboldalán
  • Kérjük, csatolja a számlát a vásárlási időszak megjelölésével
  • Regisztráció után automatikusan részt vesz a Panasonic sorsolásán, ahol visszanyerheti megvásárolt készüléke árát a megjelölt értékhatárig

Akár otthonfelújítási állami támogatással

Itt az idő! Újítson fel most.

A 3 + 3 milliós otthonfelújítási támogatás ugyanis a Panasonic klímák és hőszivattyúk telepítése kapcsán is igénybe vehető. De ezen felül visszanyerheti a berendezés árát.

Ha Ön gyermeket nevel és felújítást tervez biztosan nem kerülte a figyelmét az otthonfelújítási állami támogatás. Ha mégis, akkor eláruljuk: a felújításra szánt teljes költség maximum 6 millió forint lehet, amelynek 50%-at adja az állam, így ez nem lehet több 3.000.000 Ft-nál. A támogatás további részleteiről, feltételeiről ide kattintva érdeklődhet.

Ha otthonfelújítási állami támogatásból vásárol Panasonic fűtési és hűtési rendszereket, és még a nyereményjátékban is részt vesz akkor duplán jól jár!

A Mecsek Klíma élhetőbbé teszi az otthonát!

Miért válasszon Panasonic hőszivattyút vagy klímaberendezést?

A Panasonic-kal arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja az otthonának megfelelő hűtési és fűtési megoldásokat. A hatékony Panasonic hőszivattyúk jelentősen csökkentik az otthonok vagy más létesítmények energiafogyasztását, ezzel harcolva a „zöld” ügyért, és a költséghatékony megoldásokért.

Klímák

Szeretné a levegő minőségét is javítani otthonában a hűtés és fűtés mellett? Megtalálta a megoldást

A továbbfejlesztett Panasonic Etherea minden eddiginél kompaktabb megoldást kínál, amelyet a továbbfejlesztett nanoe™ X levegő-minőségjavító technológia tesz lehetővé.

Ön számára is fontos a környezettudatosság, de a kényelmi szempontokról sem szeretne lemondani? Hiszünk benne, hogy a kettő egyszerre megvalósítható. Rendkívül csendes légkondicionálóink hozzájárulnak a tisztább levegőhöz otthonába. A nanoe™ X közömbösít számos különféle baktériumot, vírust és szennyeződést, valamint semlegesíti a környezeti szagokat

Hőszivattyúk

Tegyünk együtt egy kényelmesebb otthonért, és egy zöldebb jövőért.

Panasonic Aquarea hőszivattyúink a működéshez szükséges hőenergia közel 80%-át a környezeti levegőből vonják ki, így a lehető legkörnyezetkímélőbb módon teremtik meg otthonában a kívánt hőmérsékletet, és biztosítják a folyamatos használati melegvíz-ellátást, számos fűtési megoldást felülmúlva működési elvével.